Blogger tarafından desteklenmektedir.
RSS

Lohusa Taçlarım

     El emeği şeylere bayılırdım hep,bloglara bakıp bakıp özenirdim.Sonra dedimki ben neden yapamayayım,Gittim aldım malzemelerini ve başladım yapmaya.Örneklerini bu işi meslek olarak yapan kişilerin sitelerinden aldım.Kabul ediyorum kopyacıyım ama bende bu taçlara sevgimi kattım yetmez mi :)


İlk olarak keçeye sardım bu aralar.Bu taç çok hoşuma gitmişti.İlk emeğim bu o yüzden dal
ga geçmeyelim lütfen :) Annesi kelimesini sığdıramayınca oldu bizimki Anası :) Sevdiceğim bayağı dalga geçti bu işe,'aşkım biraz tuhaf olmadı mı ' diye girdi konuya ve bu taçdanda hevesim gitti bile...


Lohusa denilince kırmızılar ön plana çıkar değilmi ?  Eeee bende eksik kalmayayım hemen bir tane kırmızı taçta yapayım dedim.Ortaya böyle birşey çıktı,güzelde oldu bence...


Buda favori tacım.Bizim Kasım 2013 anneleri diye facebooktan oluşturduğumuz bir grubumuz var.7 aydır kardeş gibi olduk herşeyimizi paylaşıyoruz tabi aldıklarımızıda.Bu tacı orada bir arkadaşımda gördüm ve bayıldım.Hemen kendimede yaptım hatta bir arkadaşımız daha beğendi onada yapıp gönderdim.Oğlan anaları için pek alternatifler olmuyor,bizde böyle değişik şeyler görüncede hemencik atlayaveriyoruz :)

Taçlarımızda hazır,Sağlıkla gelsin bebeğim.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 yorum:

didem dedi ki...

Evettt benim canim arkadasim 7aylik tanidigim kader arkasim kardesim en guzel hediyeydi hayatimda aldigim emegine yuregine saglik :-)

Merve Şahin dedi ki...

canımmm güle güle sağlıkla huzurla kullan inşallah.

Yorum Gönder